603 48 77 89      Po-Pá 8:00 - 17:00

Kyselina diová

Kyselina diová

Dikarboxylová kyselina, která se využívá v přípravcích pro akné a hyperpigmentaci ...

Image 0

Kyselina diová je organická složka, která se využívá v kosmetických přípravcích na aknózní pleť a přípravcích cílených na redukci hyperpigmentace či tmavých skrvn na pokožce.

Účinky 

V případě pleti s akné:

 Redukuje kyselina diová tvorbu mazu a zabíjí bakterie, které akné způsobují a působí protizánětlivě.

V případě hyperpigmentace:

Dochází po aplikaci kyseliny diové k redukci produkce  melaninu, který v pleti vytváří barvivo. Kromě toho podporuje jeho rovnoměrnou distribuci v pokožce.

Poslední vědecké průzkumy prokázaly, že tato nově derivovaná látka podobná kyselině azelaové dokáže pleť stiženou hyperpigmentací efektivně prozářit a zbavit znaků poškození slunečním zářením (zdroj Medaprex).

Aktuality

Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na lymeskou boreliózu.
Více info zde ...

Pro dlouhotrvající krásné opálení i pro citlivou pokožku je zde účinná podpora.
Více info zde ...

Program HAIR EXPRESS PROFESSIONAL vám zajistí dvojnásobně rychlý růst vlasů již za 14 dnů!
Více info zde ...

Chcete podpořit dobrý stav svých kloubů, chrupavek, vazů a šlach? 
Více info zde ...

Máte problémy s padáním, řídnutím, či nedorůstáním vlasů? Máte ve vlasech lupy?
Více info zde ...

Potřebujete poradit?
Můžete zavolat nebo využít náš online chat vpravo níže.
+420 603 48 77 89
imgVyhoda
Odborné poradenství
imgVyhoda
Praxe v oboru od roku 1991
imgVyhoda
Komplexní program s
týmem lékařů
imgVyhoda
Individuální přístup